ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ GAMA HELLAS
«Τιμητική βράβευση Ασφαλιστικών Εταιρειών & Προέδρων GAMA Global Hellas – Αλλαγή Προεδρίας GAMA Global Hellas»

Κατά τη διάρκεια του επετειακού εκπαιδευτικού συνεδρίου "10 YEARS GAMA Global Hellas - 10 years celebrating knowledge" που διοργάνωσε η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr  σε συνεργασία με την GAMA Global Hellas www.gamahellas.com προβλήθηκε ένα εντυπωσιακό video  από όλα τα συνέδρια και στην συνέχεια οι κ.κ. Ιωάννης Τοζακίδης (Πρόεδρος ΕΣΑΠΕ), Δημήτρης Γαβαλάκης (Πρόεδρος GAMA Global Hellas) μαζί με τον κ. Athan Vorila, βράβευσαν - με την απονομή τιμητικής πλακέτας, για την διαχρονική συνεισφορά τους στον θεσμό των εκπαιδευτικών συνεδρίων, τις εταιρείες:

1. ALLIANZ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Στέφανος Μαλαχιάς,  Εμπορικός Δ/ντής)
  2. CNP CYPRIALIFE (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γιώργος Γώγου, Δ/ντής Πωλήσεων)
  3. EUROLIFE FFH (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Νίκος Δελένδας,  Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων)
  4. GENERALI LIFE (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γιώργος ΖερβουδάκηςChief Sales Officer)
  5. INTERAMERICAN (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος,  Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων)
  6. NN Hellas (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Θοδωρής Ζαχαρόπουλος, Senior Manager, Sales Performance)
  7. PRIME INSURANCE (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, Διευθυντής Πωλήσεων)
  8. ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Στην συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον κ. Δημήτρη Γαβαλάκη & τον κ. Ιωάννη Τοζακίδη στον κ. Athan Vorila.

Τιμητική βράβευση έλαβαν οι Πρόεδροι της GAMA Global Hellas για την θητεία τους  από τον κ. Athan Vorila.

• Κλέαρχος Πεφάνιος
  • Ιωάννης Τοζακίδης
  • Αθανάσιος Κατσιγιάννης
  • Δημήτρης Γαβαλάκης

Απονεμήθηκε στο παράρτημα της GAMA Global Hellas,  εκ μέρους της κας Bonnie Godsman, ΒΡΑΒΕΙΟ για τα 10 χρόνια GAMA Global Hellas.

Το συνέδριο έκλεισε με την αλλαγή Προεδρίας στην GAMA Global Hellas.

Οι κ.κ. Ιωάννης Τοζακίδης και Δημήτρης Γαβαλάκης παρέδωσαν τη σημαία της GAMA Global Hellas στον κ. Γιώργο Ιορδανίδη (Πρόεδρος GAMA Global Hellas), ο οποίος δήλωσε ότι,  «το νέο Board της GAMA Global Hellas ανοίγει τον νέο κύκλο της 2ης δεκαετίας με κύριο στόχο την διεύρυνση των μελών και την ανάδειξη της εκπαιδευτικής αξίας του Οργανισμού».-

Για το ΔΣ της ΕΣΑΠΕ & το Board της GAMA Global Hellas